Junior Grafisk Designer - föräldravikariat

Junior Grafisk Designer - föräldravikariat

Företag Tree of Pets
Plats Täby, Stockholm
Jobbstart 24/01/2022
Ansök till och med 13/02/2022

Är du en Grafisk Designer i början av karriären? Älskar du layout, färg och form? Är du duktig på visuell kommunikation och att skapa budskap genom bild och text? Arbetar du lika bra självständigt som i grupp och är stresstålig? Då kanske detta tjänsten för dig! 

Vad erbjuder vi dig?

Ett omväxlande arbete på ett företag med mycket starka, seriösa och välkända varumärken inom zoobranschen. Vi distribuerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Våra varumärken är bl.a. Eukanuba, IAMS, Orijen, Acana, Ever Clean, CORE, Whimzees, Monster Kattsand, Monster Pet Food och Green Bone. Läs mer på treeofpets.se

Vi tror att om man har en passion för det man arbetar med gör man det bättre. Har man en passion för djur vill man dem väl. Därför ligger det i Tree of Pets affärsidé att bara arbeta med de bästa produkterna. Vi ska vara kreativa, nyfikna och ständigt sträva efter att få fler djurägare att använda produkter som gynnar deras husdjurs välmående och hälsa. Klicka här för att få en bild av hur det är att jobba med oss på Tree of Pets!

Vad består rollen av?

På Tree of Pets kommer du att vara en del av marknadsavdelningen där du kommer bl.a. jobba med att ta fram original för både print och digitalt till kampanjer, uppdatera och skapa butiksmaterial både stort och smått (allt från fönsterdekorer till broschyrer) samt övrigt marknadsmaterial utifrån den grafiska profil som finns för våra respektive varumärken. 

Jobbet kräver förmågan att ta eget ansvar, arbeta under tidspress och samtidigt kvalitetssäkra material för både print och digitalt. Vidare arbetar du effektivt och obehindrat i Adobe CS och är van att arbeta i Macmiljö. Rollen är på plats på Tree of Pets kontor i Täby, Stockholm.

Vem söker vi?

- Du är nyutexaminerad från en utbildning inom grafisk design eller motsvarande, alternativt att du har hunnit arbeta med liknande arbetsuppgifter i 1-2 år

- Du har ett öga för bild, form och hur man skapar intresseväckande innehåll

- Har goda kunskaper i Adobe CS (InDesign, Photoshop, Illustrator)

- Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift

- För att trivas i rollen tror vi att du är en driven, kreativ person som tar egna initiativ 

- Ett stort plus är om du gillar djur för det gör vi

Meriterande är erfarenhet av:

- Wordpress, Webflow, HTML

- Facebook Ads Manager

- Videoredigering

- Förpacknings- och produktdesign 

Anställningstyp

Föräldravikariat på heltid med start omgående fram till 30 september 2023. Tjänsten är på plats på Tree of Pets kontor i Täby, Stockholm.

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande. Tillträde omgående.

* Nödvändig