CRM & Kundklubbsansvarig

CRM & Kundklubbsansvarig

Företag Tree of Pets
Plats Arninge, Stockholm
Jobbstart 01/05/2020
Ansök till och med 30/04/2020

 

CRM & Kundklubbsansvarig

Målsättningen med Tree of Pets kundklubbar är att lära känna kunderna bättre och på så sätt stärka relevansen i vår kommunikation och våra erbjudanden för att därigenom öka kundnöjdheten. Vi använder oss av det digitala lojalitetprogrammet Bonuscard där vi erbjuder bonuskort och andra förmåner och rabatter. Vi har olika klubbar som riktar sig till konsument, uppfödare och jägare.

Vi vill att alla våra kundklubbar i Bonuscard ska gynna både oss, våra butiker och konsumenter. 

Vad består rollen av?

Som kundklubbsansvarig hos Tree of Pets är du operativt ansvarig för alla våra kundklubbar som idag har ca 270 000 medlemmar i Sverige, Finland och Norge. 

Du kommer att utveckla och driva arbetet med kundklubbarna för att öka antalet medlemmar och samtidigt bibehålla kundnöjdheten hos nuvarande medlemmar. 

I rollen ingår även att driva strategier, kampanjer samt följa upp mål och analysera statistik.

Tillsammans med vår uppfödaransvarig kommer du att ta fram idéer och implementera exklusiva samarbeten och klubberbjudanden som riktar sig till uppfödare och jägare. 

Du kommer att arbeta med att ta fram text och bild för e-postutskick till både butiker och medlemmar med information om de kundklubbserbjudanden Tree of Pets varumärken erbjuder. Du är ansvarig för all kommunikation som sker via Tree of Pets kundklubbar. 

I rollen ingår även att vara support mot våra återförsäljare och konsumenter. 

Du är en del av marknadsavdelningen och rapporterar till marknadschefen. 

Vem söker vi? 

- Du har relevant erfarenhet av t.ex. kundklubbar, relationsmarknadsföring, CRM-relaterat arbete och lojalitetsprogram

- Du har studerat marknadsföring eller kommunikation och besitter också en del kunskap om bildredigering och marknadsföring på sociala medier

- Du uttrycker dig väl i svenska och engelska både i tal och skrift, samt har en god kommunikationsförmåga

- För att trivas i rollen tror vi att du är en driven, kreativ person som tar egna initiativ 

- Ett stort plus är om du gillar djur för det gör vi

Vad vi erbjuder?

Ett omväxlande arbete på ett företag med mycket starka, seriösa och välkända varumärken inom zoobranschen. Vi distribuerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Våra varumärken är bl.a. Eukanuba, IAMS, Orijen, Acana och Ever Clean. Läs mer på www.treeofpets.se 

Vi tror att om man har en passion för det man arbetar med gör man det bättre. Har man en passion för djur vill man dem väl. Därför ligger det i Tree of Pets affärsidé att bara arbeta med de bästa produkterna. Vi ska vara kreativa, nyfikna och ständigt sträva efter att få fler djurägare att använda produkter som gynnar deras husdjurs välmående och hälsa. Klicka här för att få en bild av hur det är att jobba med oss på Tree of Pets!

Vilka är vi?

Vår vision är att ge konsumenterna det bästa för deras husdjur. Vi har stor passion för det vi gör, har roligt medan vi gör det och är aldrig nöjda. Vi förväntar oss alltid det bästa från alla och i allt vi gör. Vi distribuerar endast högkvalitetsprodukter och gör det via zoofackhandeln och veterinärkliniker. Våra varumärken är bl.a. Eukanuba, IAMS, Orijen, Acana samt Ever Clean. Läs mer på treeofpets.se

Anställningstyp

Heltid

Ansökan

Vi träffar kandidater löpande. Tillträde omgående.

* Nödvändig